FULL TIME FREE

Bra prognos i sikte, min fina sista semestervecka bara fick det.

Jag ligger och knattrar á la söndagmåndag. Åter i Malmö! Efter en underbar helg på Schlätta med mor och far samt gammelpäronen. Det var mys, mat, Tarantino-film, kaffe, shopping. Sömn och återhämtning.   Nu drar mamma och pappa till Budapest och jag ser fram emot ännu en veckas ledighet.

Måndag: Vi börjar med en dag på stranden! Fyfan. Det blev ett väder att tala om igen. Ser så mycket fram emot att öppna balkongdörren för missarna imorgon. Ut och lek. Regnperioden är över nu! I likhet med förra veckan cyklar jag till psykologen och sen blir det bad resten av eftermiddagen.

Tisdag: En dag för mig att ta Lund i egenskap av läkarbesök. Det här besöket som var lite otippat men känns väldigt nödvändigt. Ska bli intressant att få veta mina provsvar.. 10.00 ska jag vara på Endokrin. Sen ska jag se om inte Anna-Maria är hemma, eller om jag kan styra lunchpaus med Robban. Ska hämta en glömd gardinstång som ska upp över sovrumsdörren med tillhörande nyköpt linnegardin! Dessutom tacka för kattpassning. Booty moves på kvällen. 

Onsdag: Det kan väl vara så att Frida och jag pratat om Köpenhamn. Någon dag i veckan ska vi två på äventyr över sundet.

Torsdag: Malmöfestivalen är över. Men det ska inte hindra mig att ta sköna kvällar med drinkar/vin/strandhäng. Hemester ju!

Fredag: En sista semesterfredag firas på stranden. Så härligt med lite indian summer.

Lördag: Ska ta mig tusan ta vara på varje solstråle! 

Söndag: Mjukstartar ju med ett kvällspass på måndagen sen som första grej efter semestern! Så en söndag med inte allt för mycket ångest önskar jag mig. En mjukstart med en sexdagarsvecka.  Japp.

Vardagsbetraktelser | |
Upp