HALVLEK

Så halvtid in i semestern? Får mig att vilja maxa, lashlift och naglar, slinga håret och köpa ny parfym. För semester har ju med utseende att göra? Nä.. Men det här obegränsade är något. 
 
Hade bästa avslutningen på veckan igår med Akink. Vi såg Les Big Byrd, jag åt sen middag á la kantarellklämma och sedan tog vi ett glas vitt 20 min innan de stängde på Mello Yello. Perfekt semestrig söndag. Vi skiljdes åt med orden "vi är som en trisslott, har bara skrapat lite på ytan än". Ingen sense alls, men det spelar ingen roll. 
 
Måndag: Ett kärt återseende med psykologen på agendan kl.13. Sedan styr jag och Frida mot stranden på veckans enda helt soliga dag. 
 
Tisdag: Så mycket tidag att döda. Det ska bli halvfint väder i alla fall! Dags att ta tag i viktiga projekt.
 
Onsdag: Tvätta och boa lite  (igen). Meningen är att jag far till Skövde till helgen och då är det bäst att vara kittad. Måste möta Robban någon dag också och lämna nyckeln för kattpassningen. Min pälsdjurallergiska bror ska styra upp detta, WOOP WOOP. Det fungerar dock ytterst bra med lite antihistamin. 
 
Torsdag: Passa på att hänga med någon vän innan jag drar mig till Schlätta. Hoppas fotoböckerna jag beställt och gjort med bilder från examen hinner komma!
 
Fredag: Om allt går som det ska tar jag DIREKTTÅGET till Skövde. Framme lagom till förmiddagskaffe och bisurr. Nä, för det ska vara kallt och regningt. 
 
Lördag: Tar mitt pick och pack och drar till mormor och morfar. Tror det blir en sleepover den här gången. Robban ska hänga med katterna här på hemmaplan.
 
Söndag: Så får katterna passning och jag rullar tillbaka till Malmö under eftermiddagen. Päronen drar ju till Budapest och en sväng till släkten på måndagen. Bra ändå, tror en visit hemma kommer göra gott. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp