SEMESTERMÅNDAG

En vecka som varade länge har passerat. Längsta veckan? I måndags-tisdags var jag fortfarande i Stockholm och i igår var jag fortfarande i Stockholm. Fast med avbrott för total hängivelse för serietittande och kattmys mellan varven. 
 
Nu- en ny semestervecka med for närvarande stark sol i diset. Augustisol. Värmande självklar. 
 
Måndag: Idag ska jag hämta ut paket, ringa mormor och vänta på att Akink ska sluta jobba så att vi kan ta "ett glas". Det här glaset har vi nog planerat för i en månad nu. Äntligen!
 
Tisdag: Jag ska till Ystad och träffa Amanda och hennes lilla familj som nyligen flyttat dit. Ytterst efterlängtat.
 
Onsdag: Då mina päron är på vandringsresa i närheten av Ängelholm den här veckan ska Robban och jag hyra bil och både hämta upp en hel drös med blommor till mig från hans flickvän (de flyttar ihop nu!) och så ska vi ses i Ängelholms centrum. 
 
Torsdag: Frida och jag har pratat om Ven, får se om det inte kan bli av denna dag.
 
Fredag: På agendan- Malmöfestival och kräftskiva med Anna-Maria och Robert hos mig! På balkongen ska vi pynta och moffa. Sent på kvällen vill jag se Joy på Malmöfestivalen. Bra uppladdning med kräftis då!
 
Lördag: Jens Lekman spelar, Anna-Maria skulle också se honom. Samt Frida och jag ska se Maggio. Kanske ses för en liten förkula innan? Hon går på 23.15. 
 
Söndag: Fortsatt festival, ska Les big byrd på kvällen. Kanske ta min lunch med någon kompis? Eller Ikea på dagen med mat där. Den här veckoplaneringen är ett öppet brev till dig Frida, hehe. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp