SLUTPRODUKT

Jag har nästan inte rört datorn på hela sommaren. Bortsett från ett och annat veckoinlägg här har datorn varit stationär fast den är bärbar. Stationerad i hyllan, insvept i fodralet, som visserligen byttes ut, men som fortsatt varit överdraget. 

Kanske är det dags att ta bort fodralet. Kanske vill jag inte, inte riktigt än. Det var något jag läste, att leva det istället för att skriva det. Att en tror en kan kontrollera saker genom att skriva och förklara dem. Det här är ju mitt liv. Nu. 
 
Sitter ute hela dagen för att suga i mig det sista av augusti. Av semester. Minns inte månaderna då jag jobbade? Och så plötsligt ska jag jobba alla månader tills det blir sommar igen. 
 
Så om jag ska fortsätta att hålla mig till fåordighet så kommer här en rad bilder som ramar in senaste tiden.
 
 
Sen semester smakar lemonad och avkoppling.
 
 
Och ibland blir en oväntat bjuden på såhär god fika. Är så glad för Anna-Maria och Robert. Jag dansar alltid i färg efter att ha varit med dem.
 
 
Följande gulligt har hänt och händer fortfarande hela tiden. Liksom, den här semestern har kantats av kattpassning och mellan varven total samvaro. Snart kommer vi in i andra rutiner, älsklingar.
 
 
 
 
 
Hon har tagit till tronen igen och det händer allt oftare att båda vakar över mig. 
 
 
 
Jag och Frida tog för oss av Köpenhamn igår. Jag köpte en trasig top, en cool kjol, örhängen, underkläder, en vacker bricka och presenter till Liv. Komplett shopping.
 
 
Vidar och jag utbyter kärleksförklaringar. Hans sitter i de där kinderna.
 
 
Ny transportbur att vara mindre rädd för och vara större i.... Han jobbar på att göra den till sin.
 
 
Och hon fyller ju år idag. HURRA, HURRA, HURRA!
 
 
 
 
Äter upp henne och allt hon är. 
Vardagsbetraktelser | |
#1 - - Lisa:

Fina bilder och underbart söta kissar :)

Svar: Tack! De är underbara.
Gabriella

Upp