VORREI A LA SCOULA

Jag ska alldeles snart krypa till kojs. Med en nattågsåkande sambo är det jag och katterna som delar på 140-sängen. Eller jag och den minsta. Stora mjukiskatten har alltid varit sin egen (förutom de sex första månaderna hon tillbringade på kudden bredvid min). Som sagt, jag borde dunsa i säng snabbare än snabbast eftersom det är skoldag imorgon och jag har känt mig helt urvattnad senaste kvällarna. Och nätterna. Blir väckt enligt följande schema: 04.20 >05.30 >06.20, den sista smärtsamt nära alarmets hesa ljud. Jag håller på att tappa det. Snart måste jag kattsäkra sängen. Jag har varit såhär hålögd mer eller mindre sedan mitten av november när Vidar flyttade in. Hujedamig. 
 
Jag har klarat av praktiken på barnmorskemottagningen och därmed kammat in 12,5 hp för kursen och en erfarenhet för livet. Idag kunde vi fylla i blanketten också- ansökan om att få förskrivningsrätt på preventivmedel. HUR STORT? Det är vi barnmorskor och läkare som äger förskrivningsrätt. 
 
Imorgon är det som sagt skola och vi ska ha en föreläsning om könsstympning (har redan gjort webbutbildningen och diplomerats), grupparbete och slutligen seminarium. En heldag. SEN ÄR DET SÅ HIMLA MYCKET HELG. 
 
Ikväll har jag bokat tre pass på Nordic Wellness. Det här jamsandet måste få ett slut. Nu är det vår och allvar, jag ska bli urladdad mer än en gång i veckan! Önska mig lycka till. 
 
Vidars tunga andetag i mitt öra här intill på soffryggen. Sova.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp