DEN ANDRA VECKAN BLAND ANDRA VECKOR

Söndag kväll. Vad kan man säga? Jag är så innerligt tacksam för att jag har sovmorgon imorgon att jag inte vet vart jag ska bli av. Jo, jag vet ju vart jag ska bli av. Imorgon är det familje-BB som gäller. Låtom oss zooma in på nästa vecka, vecka 2 detta 2019.
 
Måndag: Ledig förmiddag. Jag ska formulera lärandemål för BB (lite lol på det, har ju liksom en anställning på BB i Malmö, men okej). Laga något krispigt till kvällen. Äta lunch med Ponta. 14.15 börjar jag. Rena lyxen när man ändå ska pendla en bit. Hem 21.30 till Malmö. Sova och dunsa i säng. 
 
Tisdag: Börjar närmligen 07.00 i Lund på tisdagen. Hej och hå, 15.00 får jag gå. Då ska jag hem och gå på grund.
 
Onsdag: "Ledig dag". 10.30 sitter jag hos terapeuten för första gången på tre veckor. 13.30 ska jag bli slutbedömd på förlossningen. Känner mig rätt cool. 38 förlossningar blev det under de här perioderna i Malmö. 12 till och jag är i mål, 50 obligatoriska om en ska bli barnmorska dårå. Det ska jag alltså. 
 
Torsdag: En hel dag tillägnad amning på amningsmottagningen i Lund! 07.45-15.30. 
 
Fredag: Sista dagen på familje-BB. 07.00-15.00. Sedan hem och ha så himla mycket helg. Vad gör en då? Ingen aning. Vet bara att det ska bli så himla GÖTT. 
 
Lördag: Kanske passa på att äta på Clarion hotel här i Hyllie. Pongo och jag fick presentkort på deras frukost i julklapp! Genialt. 
 
Söndag: En söndag jag definitivt ska passa på att söndagsträna. Booty moves kör de innan lunch! Perfekt. Jag ska också se till att skriva uppgiften som hör till BB-placeringen. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp