PILATES PILUTTA DET HÄR

Söndagsinlägget kommer lastat lite tidigare än vanligt. Allt för att undvika att skriva på amninsguppgiften. Vem bryr sig? Jag har både byggt upp och skalat av min söndag lagom mycket. Tanken var att jag skulle haka på brorsan till Svågetorp idag med hyrbil. Han ska göra vissa avgörande inköp idag i både Lund och sen här i Malmö. Tanken var att köpa på mig kattfoder (till Vidar främst, de 10 kg jag köpte i oktober finns ännu kvar) och som vanligt sand.. Men det är verkligen inget pangpris och allt Arken Zoo bjuder mig på för att jag är trogen kund är 29 kr rabatt. Det får vara. Idag är det hans dag. 
 
Bokade pilatespass har jag i alla fall gjort, så 13.05 ska jag infinna mig i strumplästen och avnjuta ett 45 min långt pass. Jag tror det blir lagom, jag trotsar den här odefinierade förkylningen. Den har hållt sig i schack. 
 
Mer då..?
 
Måndag: Börjar dagen med drop-in på Barnmorskeriet. Det är ett visst recept som ska förnyas. 14.00 ska jag vara ombytt och klar för en dag på Neonatalavdelningen i Malmö. Skönt att slippa pendling igen. 21.45 slutar jag, tar mig hem och sen.... 
 
Tisdag: .. Morgonpass 06.45-15.15. Och det var den placeringen. Härefter ska jag börja skriva på en uppgift till som hör till neonatalogin. Den är dock lite mindre omfattande.
 
Onsdag: Ledig och skrivandes, fram tills 13.50 då vi ska ses för en reflektionsträff kring senaste förlossningspraktiken. Det slutar 15.00. Så bra vecka so far, va?
 
Torsdag: Och det fortsätter.  Börjar dagen med lite fysioterapi för min axel, 08.45 ska jag vara där. Ledig även på torsdagen och vi har preliminärt bestämt med Pontus morföräldrar och päron att ses på kvällen. Cykelslangsexperten aka morfar ska titta på mitt förlorade framdäck och kanske fixa det (!). Middag och fika! Tänk att kunna cykla igen, vilken DRÖM. 
 
Fredag: Dags för ett antal planerade kejsarnsitt. På BB-avdelningen i Lund. 06.45 ska jag infinna mig och sedan blir det väl en två-tre stycken innan dagen är slut, antar jag. Hem för heeelg!
 
Lördag: Ledig helg, förhoppsningsvis helt fri från skrivuppgifter. Det vore ju för skönt!
 
Söndag: Bara njuta av en ledig söndag och söndagsträna helt klart, innan två intensiva veckor på ungdomsmottagning. SÅ spännande!
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp