JULI/AUGUSTI-SEMESTER

Sitter i den redan heta morgonluften i Gröndal på balkongen.
 
En annan värld, ett annat koncept. Det flyter på vatten. Jag somnar med handen i min bästa väns. Vaknar utan någon luft i rummet, riggar upp fläkten när det ljusnat och öppnar alla fönster i sovrummet. Sover djupare än Vasaskeppet.
 
(null)
 
(null)
 
Åh vad jag längtar till ett stilla morgondopp. Igår eftermiddag svalkade vi oss här. Bromma och Gröndal is the place to be! Såhär inleder jag min semester.
 
Måndag: Fortsätter hänga i Stockholm även imorgon och fyller på med bad, second hand. Och imorgon kommer Elin äntligen! Vi ska ses efter att hon slutat jobba 20.00.
 
Tisdag: Vid 11-tiden tar jag pendeln till Stocholm södra. Byter sedan till SJ-tåget som tar mig ända hem. Dags att tacka Frida för utmärkt passning och tillsyn och dyka ner i deras päls för alltid. Det ska bli lite svalare och jag är lite svalare nu och behöver återhämtning. 
 
Onsdag: Med sämre väder kommer ett försök att lägga upp bilder för försäljning och kränga kläder. Detta kommer ta tid. Ska ge det tid och sedan skänker jag, om det inte funkar.
 
Torsdag: Första augusti! Kanske ska jag boka ett lash lift den här veckan så slipper jag sminka mig. Blev ju så nöjd på Gildaskolan sist. Emma ska ju fixa mitt gellack senare så jag blir komplett semesterfirare. Höra av mig till Stine som är ledig med sin son Tore.
 
Fredag: En helg då Frida går på semester. Vi har ännu inte invigt balkongen tillsammans även om hon hänger där med katterna nu. Vad sägs om en kräftskiva 2.0 som vi pratat om?
 
Lördag: Karin har bjudit mig på spelkväll!
Innan dess ska jag se om jag inte kan få badsällskap för vädret ska bli bättre.
 
Söndag: En första semestersöndag. Vid det här laget har nog planerna för v.32 klarnat. Come what may!
 
Vardagsbetraktelser | | En kommentar |
Upp