JULY

En vecka in i juli. Det sa swish! 
 
Äter för ovanlighetens skull mackor till middag. Det är så olikt mig. 
 
Väntar samtal. Processar samtal. Förundras över att kroppen kommer till ro, trots oro och dåligt med sömn. 03 vaknade jag av att den förhatliga koriandern putte ner en tomburk av dess egen övervikt. Jag tänkte att det var konstigt att Liv var på diskbänken. Därefter var det kört. Men jag fick gå fram jobbet klockan 13. Det har inte hänt sedan jag lämnade Liv hemma ensam första dagen. Då släppte de kattgalningen så tidigt för jag var sjuk av tanken på att min lilla kattunge var ensam hemma. Sedan fick vi vara tillsammans ostört i en vecka, men det är en annan historia. 
 
Det är söndag och söndagen övergår i en ledig måndag.
 
Måndag: Jag ska till psykologen 11.15. Kanske tar med cykeln till centrum och ser om jag kan lämna in den där? Har i och för sig äntligen hittat en cykelverkstad relativt nära. Det är så, åbäkets bakdäck sprängdes och jag behöver byta ut båda bums. Så jag ska ringa till Bellevues cykelverkstad. Håller tummarna för att de kan hjälpa mig! I så fall går jag dit och lämnar in den. Jag tänkte också träna och piffa mig, för när Akink slutat ska jag och hon ses på Skybaren på hotellet mitt emot. Bara en kortis. SÅ mysig måndagsträff ändå?! Lyx att hon jobbar på Ikea och har vägarna förbi. 
 
Tisdag: För på tisdag vankas det ju jobb 06.45-15.30. Vädret ska gå åt det bättre hållet så det gäller att ta vara på det. Kanske orka sig till havet?
 
Onsdag: Kvällsjobb dåva. 13.00-21.45 ska jag knega. 
 
Torsdag: .. Följt av en morgontur 06.45-15.30. Hem och packa inför Skövdehelg! 
 
Fredag: Jobbar 06.45-15.30 ändå va. Men sen tar jag tåget 16.45 och kommer fram runt 21.30. Så fick det bli denna gången. Jag ser i alla fall fram emot att komma hem till ursprungsfamiljen. Robban åker redan onsdag/torsdag och stannar nästan lika länge som jag.
 
Lördag: Jag planerade ursprungligen med mamma om att åka på en utflykt med gamlingarna. Typ ta med mormor och morfar till Hjo eller något annat mysigt ställe. Ser fram emot det oavsett om det blir en utflykt eller tillflykt, hehe. Deras hem är min borg.
 
Söndag: Skövdesöndag. Jag maxar och chansar den här gången och drar 06.30 på måndagen, nästa station då blir kvällsjobb. Men det är då!
Vardagsbetraktelser | |
Upp