JULI HJULAR IN

En liten söndagsinstickare innan jag drar till BB och jobbar i 33 graders värme. Ja, sommaren kom på min examen och har verkligen avancerat till supersommar den här veckan. Mycket jobb, men också havsbad och sol. Har till och med bränt mig till mitt förtret. Nu smörjer jag mig grundligt och inväntar nästa veckas kyligare väder. Suck. Men det blir en störd vecka jobbmässigt, så jag tänkte att det får bli en fixarvecka i regnet. 
 
Måndag: Det börjar med en morgon, efter kvällens jobb. Då ska jag hem 15.30 och planera veckans mat. Och handla. Samt fortsätta tvätta. 
 
Tisdag: Ledig, äntligen! Jag ska se om det blir sämre väder, då åker jag ut eller går till Svågetorp och fixar lite kattsaker och annat viktigt i sommartid. Träna ska jag också göra. Samt säga upp mitt medlemsskap på Nordic wellness. I höst är det Fitness 24/7 som gäller och då går också mitt medlemskap/studentpris ut. 
 
Onsdag: Jobbar kväll. Skönt med lite "längre" ledighet mellan måndagen och onsdagen.
 
Torsdag: Fixa med mina kläder som jag vill sälja. Jag täkte lägga ut men också sortera inför helgens eventuella loppis!
 
Fredag: Mmm dagtidsjobb 06.45-15.30. Fredagsfrukost och en halv helg. Men det är bättre än en hel!
 
Lördag: Preleminärt- loppisdag med Lisbeth, Pontus mor. Förra året var det en succé. Känns som att folk är loppistörstande på sommaren?
 
Söndag: Det är dags för ett litet arbetspass igen. Märker ni att det är varannan dag? Jag hade inte lagt mitt schema så, jag har gjort vad jag kan för att ändra det. Men nu finner jag mig i detta. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp