BARNMORSKEEXAMEN

Lever, andas och älskar gårdagen.
 
Hade verkligen den bästa dagen i mitt liv. Jag hade ett leende på läpparna från morgon till natt. Tack vare kursare, lärare, examinatorn som gav oss GODKÄNT på magisteruppsatsen så att vi verkligen var barnmorskor när vi stod där i aulan, FAMILJEN, BONUSFAMILJEN OCH VÄNNERNA. 
 
Låter bilderna tala. Jag är så lycklig!
 
 
Här hade Karin oanandes öppnat det avgörande mailet och jag SKREK rakt ut. Och lyckan i mitt ansikte går inte att tygla. 
 
 
 
Min klass.
 
 
Den här bilden kommer jag förstora. Älskar allt med den. Josse på g i bakgrunden. Jag ser ut som Lana Del Rey eller en ung drottning Silvia, Karin är underskön och Anders rättar till kavajen.
 
 
Min fina uppsatspartner. Vad vi gjorde hela den här resan otroligt bra. Genomgående chill, effektiv och aldrig var vi stressade? Jag begriper inte hur geniala vi är.
 
 
Hann knäppa en bild med mormor och morfar innan jag skulle in i aulan. Mormor var liksom helt otroligt fin igår. Dansk influencer med vita vida byxor, en spetsklänning och leopard utanpå. Hur gör hon det? Så otroligt stilig. Och hur kan vi vara så lika? 
 
 
"Skynda dig mamma, jag måste in nu!"
 
 
Pontus verk!
 

Fina Li med ett rörande tal. 
 
 
 
Av samma Li (bakom oss står även Eva) fick jag den där kramen och tratten som jag längtat efter så. Som jag haft som målbild.
 
 
Helt färska.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Njöt så mycket av den strålande varma dagen.
 
 
Här kommer jag!
 
 
Tror jag försökte illustrera krampen i mina smilmuskler här.
 
 
Svettades förstås också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mormor och Anna-Maria får mitt hjärta att hoppa över ett slag.
 
 
 
Mitt hjärta i en ask.
 
 
WHO RUN THE WORLD?
 
 
Öppnade det viktiga kuvertet jag fått överräckt till mig efter att mitt namn ropats upp.
 
 
 
Sen var det mysigt firande hemma hos oss. Generation "äldre" möter varann.
 
 
Mormor håller låda.
 
 
Ah men HUR kan jag bli så bortskämd? Finaste examenspresenterna fick jag!
 
 
Morfar älskar Vidar.
 
 
Säger ju det. Han är som jag, kan inte låta bli de håriga vännerna.
 
 
 
Gräddhyllan.
 
 
Maten och tårtan var perfekta!
 
 
Käraste vännen Nicky kom förbi efter jobbet med Prosecco och bondbönor! Vi hade det så jäkla mysigt i trettio graders värme på balkongen ända fram till midnatt. Fredrik kom också och höll oss sällskap med den finaste tomatplanta en kan tänka sig.
 
 
 
Huvudet snurrade av alla intryck när jag la mig. Det här var det största hittills. Jag är så oerhört stolt över mig själv. Så lycklig över de som finns omkring mig. Så törstig på livet!
Vardagsbetraktelser | |
Upp