JUNI, JU!

Juni har tågat in och jag har flyttat ut på balkongen. På nytt golv och med nya balkongmöbler. Under gårdagen förvandlade denna plats. Vi åkte till närliggande ort och hämtade möblerna igår, trallen fanns i Oxie eftersom den behövde piffas upp lite, tvättas av.
 
 
Ett glasstopp i Lomma igår. Körsbär och bananchoklad, mmm. Jag attraheras av lila glass för att jag drömmer om viol, men den här var också riktigt god. 
 
 
Vi började med att få trallen på plats. Pontus och hans far fick till alla kluriga hörnbitar.
 
 
Sen kom detta ljuvliga på plats. Perfekta hörnan uppenbarade sig.
 
 
Söt liten dynvärmare.
 
 
 
Från en höjdargrej till en annan hamnade jag igår kväll hos Linnéa som hade fyltt 24 i fredags. SÅ mysig kväll med tapas och damer.
 
Måndag: Men så kommer en måndag och jag fyller 27 år GAMMAL. Ska ses för terapi 10.00 och därefter vidare mot en spraytan. HERREGUD vilket födelsedagskoncept va! Karin och jag ska skicka in uppsatsen för bedömning igen efter examinatorns önskemål om ändringar. Snabbjobbade! 
 
Tisdag: Sista dagen inför examen. Städning av hem och sinne. Ute som inne. Ta en dusch efter att ha väntat med det- det måste en nämligen avvakta med efter en spraytan. På kvällen anländer mamma, pappa och mina morföräldrar i samlad trupp till hotellet tvärs över gatan. Då får mormor och morfar en liten preview av lägenheten. De har aldrig heller träffat katterna, varken Liv eller Vidar. 
 
Onsdag: Examensdagen! STÖRSTA DAGEN I MITT LIV? 09.00 samlas vi utanför Universitetsaulan. 10.30 får vi tillträde till aulan. 11.00 kommer nära och kära. 12.00 är det över och småbråttom hem till Malmö för mottagande av catering-leverans 13.30 och så kommer alla gäster 14.00. På sen eftermiddag, kväll kommer några kompisar och de övriga ska till Lund och spana på Roberts lägenhet, som inte mormor och morfar har sett heller.
 
Torsdag: På torsdag åker mamma och pappa hem. Det är röd dag och jag ska bara vara jag- fast som ny barnmorska då! 
 
Fredag: Fri fredag. Borde ta mig in till jobbet och kolla om mitt skåp är kvar och annat viktigt inför jobbstarten. Har några ärenden i svågertorp också. Pontus och jag är bjudna till Ystad för examens/födelsedagsfest! 18.00 börjar det och 01.30 går sista tåget hem, vilket vi bör ta!
 
Lördag: Sova ut, putsa jobbskorna (bildlig talat) och pilla med växter.
 
Söndag: En dag för återhämtning. Sedan ska jag liksom jobba fram till pensionen. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp