HÄNG MED

Listlån från elsa.elle.se

Om mina/mitt senaste…

…klädinköp:

 
.. Är en skamlös beställning från H&M i jordnära färger. Jag har en plan för alla inköp, men numera har jag verkligen shoppat regelbundet, så jag liksom rannsakar allt. I alla fall. Tyvärr var linnet för tight. Men det var min personliga favorit så jag ska byta till en större storlek. Den ljust gula blusen är min tilltänkta påsktopp! Älskade den. Lite ovant att ha utsvängt nertill, men just den här blusen var lagom och balanserad ändå!

 

…låt:

 

Den här alltså. Så smooth och tillåtande. Jag vill tänka "good feeling" när jag hör på den. Såga igenom det dåliga med en ljuv stämma. Den går varm just nu. 

…film:

Kollar på en svinbra i skrivande stund! "Hope springs". Fantastiskt skådespel. 

…bok: 

Stina Wollters "Kring denna kropp". Det går segt dock, har mycket annat just nu.

 …matextas: 

 
Den här tårtpannkakan kommer jag sent glömma. Älskar för övrigt att dela på sånahär goda saker. Som den här, med Elin! När en liksom lägger en gaffel på högkant och tar små-små njutbitar. 

 

…resa:

Stockholm förra helgen? Eller räknas det? Senaste mer planerade resan var väl Blokhus i somras. 

…favoritapp:

Usch, vill jag verkligen säga Instagram? Jag gillar Instagram men lika delar stressar appen mig. Pinterest däremot. Stressar och pressar mindre och är bara ett evigt bildflöde utan personlig koppling. Pinterest är min favo! 

…tv-serie: 

Sorgligaste. Sex education var ju ALLT, men nu är den över. Kommer ta lång tid innan uppföljaren kommer. Men senast sedda är ju faktiskt "Bröllop, begravning och dop". Jag tyckte den var lika delar skön junigrön som orealistisk och överdriven. 

…cyberlink:

www.arkenzoo.se/

Kalla mig galen. 

…mottagna sms:

Kommunicerar ju mest via Messenger och WhatsApp (familjen), men jag och Amanda smsar. 
"Pälsen?!! Så fin"

…skickade sms:

 
Ni kan ju lista ut vems päls vi diskuterade. För övrigt. Den här bilden på Liv äter upp mig. 

 

…googling:

"bröllop, begravning och dop" pga var osäker på ordningen. Rätt ska vara rätt.

…tårar:

Tillbakahållna, men faktiskt under senaste förlossningen. Vände bort men kunde inte radera håret som stod på armarna. Det är sällan jag hamnar där nu för tiden. Men en viss dag, när solen skiner in i förlossningssalen, när en hör en historia eller kan relatera. Då. 

…gapskratt:

Jag gapskrattade åt en bild jag tog på mig själv med ett visst snapchatfilter. Det händer lite för ofta och jag får faktiskt inte luft över huvud taget vid sådana tillfället. Och så skickas dem som en surprise till Emma som öppnar mina snaps sporadiskt. Kul grej är att hon alltid väntar pga att hon inte litar på mitt innehåll, så hon öppnar dem i enrum. Det ger bara mig ännu mer spelutrymme, hehe. Vad vore jag utan Emma? Missförstådd. 

…insikt:

Åh det här ska jag berätta om. Har haft en hel del insikter på sistone tack vare min terapi. MEN.

Min handledare och jag diskuterade en förlossning vi haft och jag hakade upp mig på att vi var tvugna att lämna över under tråkiga omständigheter. Jag har ofta svårt att knäppa med fingrarna och gå hem liksom. Beroende på förstås, men oftast så. Jag älskar helt enkelt att avsluta saker jag påbörjat. Till det yttersta. MEN. 

Detta med att jag sa något i stil med "det kändes så dumt att lämna". Då sa hon att jag inte ska tänka så någonsin i den här branschen. Att en är skyldig någon något. Och efter en halv sekund insåg jag att jag bär med mig mitt arv enda in i förlossningssalen. Jag känner mig alltid otillräcklig, skyldig någon något. Jag gör det till en verklighet som inte alls är sann. Jag tror verkligen att hon har fått mig att förstå något djupare. Att autopiloten och sårbarheten utlöses lätt vet jag. Men den hör inte hemma i det här rummet. Är så tacksam för insikten och ska berätta för henne om jag får tillfälle att det betydde mycket för mig att hon sa det. 

…modeupplevelse:

Va? 

…beautymåste:

Oj det enda som jag kör stenhårt men nu är insmorda fötter DAGLIGEN. Faktiskt en grej jag inte lyckats med att hålla under många år. 

…drink:

Mmm har varit de klassiska drinkarna på spåren sen ett tag tillbaka. Dricker ju ca aldrig en drink men i helgen smakade "Foghorn" otroligt och jag har klirrat Rom & Cola på någon bjudning. 

Vardagsbetraktelser | |
Upp