MITTEN AV MARS FÖRBI

Från och med Flemmingsberg har solen skinit utanför fönstret och jag vaggats till sömns. En rättvis uppdelning av restid. En timmes samtal med mamma, två timmmars sömn (!) och ca 1,5 timmes musiklyssnande och funderande. Är framme i Malmö om en timme, så jag passar på att blogga en stund. Planera en intensiv vecka.
 
Hade det underbart i Stockholm med mina bästisar. God mat, en och annan drink och samtal- allvar och alldag.. Liga. Och så Mia Skäringer på det! Så himla bra. Elin och jag sussade under fluffigt dun i hennes korridorsrum och avslutade med brunch på Greasy spoon i förmiddags.
 
 
Kände mig fin. Något överexponerad.
 

Valde deras "full veggie" för att få mer som en måltid. Ojojoj så gott! Elin tog eggs bennedict. ALLT var gott förutom veggiekorven. Och herregud, vi delade på ett pannkaksberg med blåbär och mascarpone med pistage ovanpå. Som att skiva en jävla tårta. Helt perfekta pannkakor. Mmm. 
 
Det var det roliga. Nu kommer veckans planering. 
 
Måndag: Sovmorgon och laddade matlådor på väg mot Kristianstad. Ska möta upp en kille och köpa en aktiveringsleksak till Vidar där vid lunch. Alltså får på riktigt pirr i magen när jag tänker på det för att inget är finare än de inköp en gör till ens djur. Åh han kommer leka sönder den, jag bara vet det. 13.45-22.00. Handledaren och jag slår följe hem pga..
 
Tisdag: ... Börjar 06.45. Och så har jag ett dagtidspass och åker hem efteråt. Svindlande. Så väl hemma ska jag förbereda skrivarbete och skolgrejer. Även inför en intervju på onsdagen.
 
Onsdag: 10.00 i Lund ska jag intervjua två barnmorskor till vår studie. Därefter ta lunch på typ saluhallen och så åka till Kristianstad. Lite försprång att befinna sig i Lund. Har nyckeln till Robbans lägenhet med för jag ska sova i Lund den natten. Slutar 22.00 så då är jag i Lund 23.18 om jag har tur. Vill utgå från Lund eftersom jag har en jobbig hemresa och ska upp och till skolan i Lund på torsdagen. Mini-sovmorgon.
 
Torsdag: Skola 09-16.00. Vi ska diskutera CTG-kurvor och asvar/säkerhet. Hem direkt efter och börja ställa om till natt. Dricka kaffe, plugga och uggla.
 
Fredag: En enda natt som börjar 21.30. Ska ha en handledare som jag bara har just det passet!
 
Lördag: Och på lördagen åker jag hem direkt efter nattpasset för att vältra mig i någon slags helg. Ska INTE planera in något mer en hemmamys och plugg. 
 
Söndag: Åter till en gammal kär rutin. Pilates! Plugg och lugn. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp