ONE DAY AT THE TIME

Ett blogginlägg mitt i CTG-plugg (som för övrigt är SUPERINTRESSANT). Synd bara att det automatiskt behöver bli en prestations/tidspressgrej. Jaja. 74 dagar till examen idag. 
 
Det är ju söndag och jag är principfast. Dags för veckoplanering. Biter i ärlighetens namn lite på naglarna när jag tänker på den här veckan. Det är nämligen. För. Mycket. Men jag har mailat huvudhandledaren/studentansvarig angående schemaändringen som först fick mig att se ljust på livet, tills jag insåg att det skulle bli sex pass i rad. Vi får se hur detta utvecklas.. Det gäller det att jag har en hel helg följt av tre ytterliggare pass kväll, dag, kväll innan jag är slutbedömd och klar i Kristianstad. 
 
Måndag: Det är våffeldagen, så Ponta och jag börjar dagen med att grädda, vi. Sedan tåget 11.19 då jag ska ägna all pendeltid åt att försöka läsa min teori. Ska troligen få låna lägenheten att sova i. Så snällt! Börjar nämligen 13.45 och slutar 22.00. 
 
Tisdag: Tätt följt av.. 06.45-15.00. HEM fast ändå inte och direkt till terapistolen när jag når Malmö 17.00. Sen ska jag hem. Och plugga, dårå.
 
Onsdag: Skriva på tåget upp, 13.45-22.00 ska jag förhoppningsvis förlösa. Den här veckan borde jag få min femtionde obligatoriska förlossning. Och så kommer vi få kattsand hemlevererat någon kväll, men det ser ut att bli Pontus som får ta emot den. Jag ska ta emot bebisar. 
 
Torsdag: LEDIG dag. Jaha. Ska upp tidigt och intervuja en barnmorska. Sen ska jag bara hem och hem och plugga igen. Börjar tidigt på fredagen men måste få 10-min-dispansen för att inte behöva ta tåget 04. Det förstår nog handledaren. 
 
Fredag: 06.45-15.00. Sedan hem och hålla lite fredag. Mest med plugg dårå, det är bråda tider med deadline på söndagen.
 
Lördag: Beroende på hur det blir med schemat nu då.. 13.45-22.00. I säng på lasarettet (troligen) för att stiga upp..
 
Söndag: 06.45 ska jag i alla fall vara ombytt och klar för att jobba till 15.00. Sedan hem igen och då är det verkligen sista rycket med skrivarbetet. Ja, mer intensiv vecka får man leta efter. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp