MAJ/JUNI

Hur kunde det hända, söndagen till ända- och inget veckoinlägg? 

Nu är nästan måndagen till ända och jag känner mig mossig. Men jag måste svepa ett skynke om den här veckan, förstå den till innehåll, omfattning och i linje med den vecka som kommer efter. Jag känner lite såhär- jaså det är redan den veckan. Vad hände?
 
Måndag: Karin dök som vanligt upp kring 09 och vi avverkade opponeringsunderlag och Maxmat. Så har maj månad gått.
 
Tisdag: Imorgon har vi deadline 12.00 för att skicka in frågor till våra kamraters arbeten. Inte samtliga, men till tre uppsatser utöver den vi ska opponera på. Vi har gått igenom det, men ska förfina och sammanställa det, samt läsa igenom uppsatsen vi ska opponera på och vår egen- igen och igen. Då går tiden snabbt. Förutom att Karin dyker upp samma tid och plats ska jag få en kattbajstunna levererad! Ja, det är är sant. Det blir en doftförslutande sak med specialpåse och behållare som ska kunna lassa två månaders skit. Jag kommer alltså inte behöva lägga det i småpåsar utan slänga skoporna direkt i och det här är livskvalitét när en bor på sjunde våning och tömmer lådan minst två gånger om dagen. Upp till bevis! 
 
Onsdag: Monsteronsdag. Vi ska vara i skolan mellan 09 och 17 vilket inte har hänt på evigheter. Men vi ska inte vara superaktiva, eller egentligen inte aktiva alls. Bara aktivt lyssnande på våra klasskompisar. Sedan ska jag sälja smycken till en tjej när jag ändå är i Lund och bara åka hem och däcka.
 
Torsdag: En dags pausande. Det blir en extra dag att förbereda sig för opponentskapet samt att bli opponerad på- respondentskapet. Att presentera vårt arbete kort och sånt. Allt ska vi gå igenom. 
 
Fredag: Lång dag igen! 9 till 16. Och sedan vet vi vad vi ska göra för ändringar i vår uppsats, I hope not många- för att bli godkända på det allra sista momentet i utbildningen.
 
Lördag: Ledig lördag, med inbjudan till Linnéa på kvällen!
 
Söndag: Söndagspilates och lite bättre väder. Så ser det ut. Och det är juni och dagen före min tjugosjuårsdag och min examensvecka. Pew! Jag ska förbereda mig för min spray-tan (HERREGUD) med kroppsskubb och återfuktning och undvika en massa saker som deo och rakning etcetra. Jag kunde inte motstå frestelsen att få en nyans till examen. Så på måndagen- brun, på onsdagen hoppas jag det lagt sig perfekt. En chansning värd att ta! 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp