PROGRESS

Vecka efter vecka nu med begåvnigen att inte vara som... Vanligt? Att röda dagar rör om, måndagar känns som onsdagar och omvänt. Det kan naturligtvis ha att göra med uppsatsskrivandet och det sedvanliga schemats icke-varande. Men. Det är helt ljuvligt? Vardagar avlöser helger och jag bryr mig inte om vilket som är vilket. Det är det bästa. Att jag är mitt i veckan när jag tror i början och kommer ihåg att ett nytt avsnitt "Unga mammor" släpps och att det är närmare helgen trots allt.

Vad flitiga vi har varit, Karin och jag. Vi ska ha eloge. Uppsats är KUL, det trodde jag aldrig.
 
Igår fyllde Pontaman 26 år och det såg ut lite såhär:

 
 
En bricka som bars in på sängen men var skönast att avnjuta till bords. 
 
 
 
 
Av mig fick han den fantastiska koppen med temperaturreglering! 
 
 
 
Sedan var det Stadsparken som gällde!


Fredrik på plats också.
 
 
Och Andy. 
 
Samt.. Låt oss ta en närmare titt.
 
 
 
 
Det fanastiska hantverket stod Fredrik för. 
 
Jag var med fram till 15.00 innan jag for hem, däckade, häckade med magistern aka uppsatsen.
 
 
Och idag har det byggs minsann! Vi kom på en massa smarta saker under byggandets gång (eller vi, jag ska inte ta på mig cred för bygget) och det resuleterade i..
 
 
Tadaa!
 
 
Två sidor, två ramar färdiga. Dock inte med kantlist som vi nu beslutat att vi ska ha för att fästa, säkra, spänna ut nätet. Det kommer omöjliggöra smitning och dessutom se så snyggt ut när litsten är i linje med räcket. Då snor vi inte av utsikt heller. Redan nu känns det så ombonat och mysigt. I och med att ramen sitter innanför räcket finns det ingen chans för småmissarna att hoppa upp på just räcket. På kortsidorna fäste vi nätet utanpå ramen. På långsidan kommer det finnas en stöttepelare i mitten och på den sidan kommer vi istället fästa nätet innanför ramen. Hela vägen runt ska de vara lister och alltså inget nät ända ner till botten av ramen. Det kommer klarna. Himla, himla fint kommer det bli! Bra väder för detta arbete idag. Kyligt och molnigt, fast solen spack igenom när vi plockade ihop för dagen och skvallrade om härliga stunder som komma skall. Ytterst, in till fasaden vill vi också fylla ut med en liten kantbit på var kortsida. Kattnosarna är för stora för att kunna peta ut där, men det är ändå en springa mindre att vara nyfiken på, det kommer stänga ute viden ytterligare lite.. Och ja. Om vi nu ska göra ett superjobb så gör vi det på riktigt. Den som kollar noga ser grannarnas kattbur på bilden ovan här. Det finns fler katter i området!
 
Att ha en träram innebär massa möjligheter. Jag tänker på att kunna fixa och hänga upp vindskydd, spika upp fina krukor att ha på kattsäkert avstånd. Lyktor, krokar... Fantasin sätter gränserna. Katterna ska också ha något form av träd. Morfar har sagt att jag ska designa ett så det lär bli en del Pinterest framöver som ni hör!
 
Imorgon sitter Karin och jag i grupprum på CRC under förmiddagen, skickar in till läraren och hoppas på schysst feedback. Därför måste jag sova nu. Dricker Pukka night time. 
 
Materiellt, Vardagsbetraktelser | |
Upp