RUTNÄTSDRÖM

Det här kan vara det bästa söndagsinlägget hittills i år. Eller det ÄR det. 
 
Sitter nämligen på vår nyfixade, kattsäkrade balkong. Utan ett uns oro i magen över att "åh nej, tänk om de smiter ut". Det gör de nämligen inte, hehe. Den här gedigna, fantastiska lösningen är äntligen verklighet. 
 
 
Vi tog vid där vi slutade, med kortsidorna igår.
 
 
Och plötsligt var det färdigt! ALL heder åt Lisa, Micke och Pontus som genomförde detta projekt. Och vips kunde katterna vara bland oss andra, ute som inne.
 
 
Lånar Lisas bilder, för vid det här laget var jag på öltipspromenad med Nicky med flera. 
 

En granne och bekant till Pontus mor gav oss denna gåva- ett utifrånperspektiv. 
 
 
Och som kringlevande grannar har berömt bygget. Klockan 10 öppnade jag dörrarna för den här sommarsöndagen. 
 
 
Åt en fantastisk och mättande äggröra. Drack kaffe.
 
 
Suck, vill aldrig att syrénbuketten ska vissna. Snuttade i mig doften, gick och tränade. Och nu sitter jag här i värmen igen med Vidar som jagar exakt alla småkryp. 
 
Och så en veckoplanering på det.
 
Måndag: Handledaren till uppsatsen har lämnat sin feedback och säger att vi är så gott som klara. Sitta och läsa igenom efter hennes kommentarer är planen. JA vad skönt att vi kände samma sak och att vi faktiskt tog helgen "off" och inte pressade med att dissekera uppsatsen hela dagarna. Det ska i alla fall bli varmt som idag och vi kan sitta i halvskuggan på balkongen och skriva. 
 
Tisdag: Skriva och bli klara. Hoppas jag! Då kan vi faktisk ta och känna oss nöjda och lämna in innan deadline. På eftermiddagen är det terapitime, tätt mellan tillfällena den här gången, men så får vi göra ibland! Och Ponta sticker till Öland för sjuttsingen.
 
Onsdag: Regnet kommer och det är sista heldagen med skrivande, om vi nu verkligen kommer utnyttja den. Jag tänkte ta och se över assocerarer och liknande till examen. Klänningen hänger i alla fall redo i garderoben.
 
Torsdag: Deadline 12.00. Pirr. Inlämnade och klara får vi fan skåla i cava. Har en Prosecco på kylning. Och svartvinbärlikör, kom jag på! Så att vi kan fira med Kir royal!
 
Fredag: Så blev det helg på den näst sista veckan av barnmorskeutbildningen! Jag ska fira med en frisyr, det vill säga klippa mig 12.40. Nicky pratade om after work och jag är nog inte sen på att haka på, nu när jag blivit introducerad till hennes arbetskamrater. 
 
Lördag: Bjuden på teaparty på MJs i stan. SÅ TREVLIGT. 12.00 blir det brunch och allt möjligt gott med tjejgänget från BB/blandat folk som min kollega Julia bjudit in. 
 
Söndag: Ponta kommer hem. Det blir träningspass som vanligt och bara andas och invänta sista spurten med opponering, respondentskap och annat uppsatsrelaterat. Och våra sista 12 högskolepoäng. Amen. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp