TÅG 20537

Blåsan i kläm i nya blåjeans på perrongen på Stockholm Södra. Om en liten stund räknar jag med att kliva på tåget som tar mig ända hem till Malmö. Helgen gick snabbt, skriftade i gulorangerött och tillbringades i Stockholm. Videosamtal från kattvakt. Kaffe och våfflor. Öl och stand-up. FINA GREJER. 
 
Nu ska jag hem och göra vardag men jag känner mig mer redo nu, för var dag
Låtom mig presentera nästa vecka för er. För att jag är viktig.
 
Måndag: Börjar med sovmorgon. Hoppas på att Vidar vill ligga sked hela morgonen efter denna tid isär. Klockan 12.30 ska jag till optikern på Emporia och sen cyklar jag dirr till jobbet. 14-21.45 denna måndag.
 
Tisdag: Följt av tisdag morgon, tjoho. 06.45-15.30. Sen hem och flämta eller vad vet jag. JO jag vet, jag har ju gruppterapi. Får flämta där istället. Ska passa på att hämta ut mitt nya pass när jag ändå är nära Polisen.
 
Onsdag: Jobbar morgon. Känner att onsdagen blir veckans brytpunkt, vilket passande nog är liksom mitt i veckan. Slutar 15.30 och tänkte mest rulla hem. Kanske ut och träffa någon eller göra något av kvällen.
 
Torsdag: Och vad passar då inte bättre än lite torsdagsstädning på förmiddagen? 13.30 börjar jag jobba och sen när jag kommer hem vet jag att jag har sovmorgon, yay. 
 
Fredag: Börjar 14.00 och när jag väl slutat är mamma i stan. Tänker mig att jag svänger förbi eftersom hon bor hos Anna-Maria och Robert. Så kan jag lämna cykeln och kanske ta bussen hem efter ett kort hej! Det är nämligen bäst att sova för sen har vi en heldag i Malmö på lördagen.
 
Lördag: Mamma är i stan och har sagt att hon vill sova en natt på min nya bäddsoffa. Om katterna bara kunde upphöra att vara allergiframkallande för en natt lol. Men det har gått bra tidigare. Jag vet inte helt vad vi ska göra men jag hoppas på en dag ute på stan typ. 

Söndag: När vi käkat frulle och kosat oss ska mor hem och jag ska träffa Sandra för söndagsdejt! 

Hurra för veckan!

Vardagsbetraktelser | |
Upp