FALLING LEAVES

Solig söndag. Allt här nedanför mig börjar bli eldrött. Mossan på köpcentrets tak, innergårdens blad. Ljuvligt vackert, en fantastisk helg att flytta till Malmö som Anna-Maria och Robert gjorde igår på nolltid. Jag såg dem i deras nya hem, jag såg skönheten men kan fortfaranade inte begripa att de bor där nu. Att jag kan cykla hem till dem. Att jag har extranyckeln. 
 
Jag har blivit så inspirerad till att hotta upp lägenheten nu. Mamma och pappa var på möbelmässa igår och fyndade soffbord och en sammetsfåtölj åt mig igår (!). Ser fram emot att få detta levererat inom närmaste tiden. 

Började dagen med amerikanska pannkakor, att lufta katterna i oktobersolen. Nu ska jag byta ut sommarjackor mot höst/vinter och plocka ner sommarsandaler i källaren bland annat. 
 
Resten av veckan då?

Måndag: Åh chillar hårt med kvällstur på förlossningen. Bra start på veckan att börja 14.00. 
 
Tisdag: En kväll till i mannaminne. Börja förmiddagen med lite gymmande innan dagen drar igång. 
 
Onsdag: Följt av tidig morgon, 06.45-15.30. Frida och jag har pratat om Ikea i veckan, får se om det blir onsdag, torsdag eller fredag. Ledig två dagar innan helgjobb.
 
Torsdag: Har sagt det förr (tror jag) men jag är verkligen nöjd med schemat på förlossningen just nu. Ja, jag jobbar 100%. Men fördelningen är balanserad. Men den här torsdagen jobbar jag alltså inte. Kanske dags att göra en ytterligare utrensning i garderoben vilken jag insett är nödvändig. 
 
Fredag:  Ledig fredag också. Kan lätt se det som att min helg är halvledig då det är kvällsjobb på lördagen. Förutom ett läkarbesök på förmiddagen har jag inga planer.
 
Lördag: Jobb 14.00-21.45. Hem och vända.
 
Söndag: Jobb 06.45-15.00. Ledig eftermiddag och måndag. Kan det bli bättre?

Vardagsbetraktelser | |
Upp