OKTOBERS MITT, SHIT POMMES FRITTES

Vet ca inte hur jag har hållt mig vaken eller vad jag har gjort sedan jag slutade jobba 15.00. Jag cyklade hem, släpade mig till Ica, lagade och åt min middag och känner inget söndagsrus, bara söndagsgrus. Förra helgen var sprakande fin, solig och underbar. Den här veckan har det regnat, ibland så mycket att jag inte kunnat sova för smattret mot fönsterbrädorna. 
 
Jobbhelgen flöt invändningsfritt. Jag kände verkligen att jag var ledig, så att gå och jobba igår eftermiddag kändes konstigt. Men nu är som sagt helgen till ända och jag får tid att ventilera igen.
 
Måndag: För jag är ledig på en måndag. Ack, lediga måndagar. Var övertygad om att jag hade bokat in något, för sånt gör jag ju. Anna-Maria och jag har dock pratat löst om att simma i veckan, kanske blir det på måndagen. Jag ska sälja köksbordet! 
 
Tisdag: Tisdag, varannan vecka innebär gruppterapi. Dessförinnan ska jag ta passfoto 11.30. Och när jag ändå är igång, en ny bild till mitt RSID, aka jobbkortet. 
 
Onsdag: Jobbar kväll, 13.30-21.45. Tätt följt av..
 
Torsdag: .. Morgon 06.45. Senare ska jag träffa b-rudar för mys. Packa väskan inför Stockholmshelg på eftermiddagen!
 
Fredag: Har ju semisovmorgon på fredag. 08.00 sätter utbildningsdag för suturering igång, 14.00 får vi gå hem. Såatte, inget patientansvar denna dag. Och det byttes förra veckan, skulle egentligen ha utbildningen i november så jag är tacksam. OCH jag hinner skynda hem till katterna och utfodra och pussa innan det är dags att sätta sig på tåget vid 16-snåret. STOCKHOLM. Är så laddad för den här helgen. Ska bara fredagsresa, bulla upp med nackkudde och smidigaste nya kabinväskan. Bromma calling. Vi får se vad vi hittar på under fredagsaftonen. 
 
Lördag: Katterna får besök av brorsan som ska ringa videosamtal. Jag kommer befinna mig i BFF-land fram till kvällen, då jag ska sammanstråla med stamcellerna aka mamma och pappa och deras goda vän Karolina. 
 
Söndag: Innan hemfärd på söndagen ska Briggnerlainen och Byströmskan och jag BRUNCHA. Såklart! Och hemma hos mössen (katterna) är jag runt 19-snåret.
 
Det blir väl en pangvecka!
Vardagsbetraktelser | |
Upp