FLIGHT

O'hoy från en overkligt varm söndagkväll. Det gassar på både tår och tassar och känns overkligt att det om några timmar kommer vara mörkt?
 
Passar på att vädra ut den gångna veckan och släppa in den nya. En väldigt speciell sådan, som delvis kommer utspelas i andra länder.
 
Måndag: Åh så ledig en kan vara. Ska bara träna och laga en snutt mat. 
 
Tisdag: Ladda upp inför kvällspass på förlossningen. 14.00-21.45. 
 
Onsdag: Följt av morgonpass 06.45-15.30. Frida och jag planerar att mötas upp för ett gruppass eller en runda på gymmet. Senare samma kväll kommer pappa fram till Malmö och doppar ändan i bäddsoffan. Lite quality time innan avresa. Jag ska ägna kvällen åt att packa en lätt packning. Ta upp resväskan från förrådet, eftersom Robert och jag delar väska. 
 
Torsdag: Flyger 11.30 från Kastrup. Anna-Maria ska passa katterna och kolla till dem när jag är borta. Väl framme i Budapest ska min farbror möta upp oss och så kör vi en bilresa ner till min farmor i Novi Sad. 
 
Fredag: Så på fredag morgon vaknar jag upp hos min farmor och min älskade kusin Roland ansluter. Det blir kort och gott en släktrundedag. 
 
Lördag: Även lördagen vigs åt nära och kära. Misstänker att resan inte kommer lämna mig oberörd. Har alltså inte träffat stora delar av min släkt på NIO år. Det ni!
 
Söndag: På söndag kväll, sent, stundar hemresan från Budapest. Innan dess ska vi ta farväl, bila tillbaka och installera oss. En flygresa senare är vi tillbaka i Köpenhamn och når Malmö vid midnatt. Hem och sova, skiljas från kött och blod och ladda för sista bredvidgången på min nya arbetsplats. Jobbar måndag kväll så jag får ju sovmorgon. Hem och gosa skiten ur katterna. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp