MITT I SEPTEMBER

Söndag och i tvättmaskinen virvlar två par disktrasor och en mopp på högsta möliga temperatur. 
 
Jag är uppe, jag har Nespresso-kapslar, det är en söndag som är grå och Sandra och jag ska ses för en fika klockan 14. Äntligen! Så otroligt längesedan vi sågs. 
 
En andra introduktionsvecka hägrar med mitt-i-veckan-ledigt istället för fri helg. 
 
Men först en tillbakablick från veckan som gått. Lyssna här. Jag tog mitt första gympass sedan jag startade mitt medlemsskap på Fitness24seven. Så otroligt fräsch anläggning i Hyllie. Jag tog ett varv och fann att det fanns ett tjejgym. Det är inte så enkelt, det är lite dubbelt för mig detta med tjejgym. MEN. Det viktiga för mig är en liten yta där jag känner mig trygg, inte stressad eller uttittad. Och precis allt det får jag i tjejdelen. Dessutom helt nybyggt och fräscht. En otroligt bra start för mig som inte alls känner mig avslappnad och narturlig i gymmiljön. Inte än. Jag tror tjejhörnan blir min revolution och räddning. 
 
 
 
Kånkade naturligtvis runt på väskan hela sessionen (?). Men det var skönt att sedan besöka omklädningsrummet och se att det går att låsa skåpen med medlemskortet, att det finns en bra gömd dusch och fräsch toalett. Jag tror som sagt att detta var det bästa jag kunde göra och upptäcka en fredagkväll. 
 
 
Sen var det lördag med sensommarkänsla. 
 
Måndag: Börjar 06.45 och går hem 15.30. Jag har ett liv nu. Jag måste komma ihåg det. Att det är inte sommar längre utan den här gången varar allt längre. Vad gör jag på en måndag när allt som ska göras är gjort? Möjligtvis läsa in mig mer på det jag jobbar med, renskriva riktlinjer och sånt och i min lilla bok. 
 
Tisdag: Dags för dagpass nummer två i ordningen. 06.45-15.30. Därefter gruppterapi 16-18. Sen bara hem och gå på grund.
 
Onsdag: Psykologträff nummer 24/25. Dags att lämna in min utvärdering av terapin. Sen är jag ju också så jävla ledig. Och min kära vän John ska bjuda mig på middag!
 
Torsdag: Ännu en ledig dag. Bara suger åt mig och förbereder hemmet lite med städning inför mors och fars ankomst till helgen. Definitivt träning. 
 
Fredag: Kvällsjobb står på agendan, börjar 14.00. 21.45 går jag av, får se om mor är up för att ses. De befinner sig trots allt på Quality hotel här i Hyllie. Annars sova..
 
Lördag: .. För att ses för brunch på hotellet. Allihopa! Robert, Anna-Maria och mor och far. 13.30 måste jag senast sätta mig på cykeln. Börjar 14.00 och slutar 21.45 även denna dag. 
 
Söndag: .. Följt av tidig uppstigning och jobb 06.45. Så skönt med ledig söndagkväll. Älskar det verkligen. Ska fylla den antingen med gym, eller kanske gruppass efter jobbet. Dalaplan har ju gruppassen. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp