OXYTOCIN

Helig tid.  
 
Mormor och jag har precis tidigarelagt telefontiden då jag jobbar kväll. Och avverkat pelargoner, relationer och allt nytt och främmande jag står inför nästa vecka. Mormor.
 
Har bytt min Skånerost till Intenzo för att jag är så satans intensiv. 
 
Och det är väl för att jag lever ett intensivt liv?
 
Måndag: Premiärtur på förlossningen. 13.30 ska jag vara på plats och 21.45 går jag hem, förhoppningsvis med min 54:e förlossning i bagaget. 
 
Tisdag: Tätt följt av en morgontur 06.45-15.30. KVICKT kasta mig på cykeln för två timmars gruppterapi. Det blir ostmackor. Herregud vad vi åt ostmackor förra veckan. Har nog inte ätit tre mackor sedan jag gick på "klubben" (fritids). Hem och andas.
 
Onsdag: Dags för psykologtid igen, 10.30 innan jag börjar 13.30. Det är en intensiv start på nya arbetet. 
 
Torsdag: .. Hej vad det gå, en morgon med handledare nummer två. Får ha båda första veckan vilket är awesome. 15.30 ska jag cykla hem och gå på grund. Eller grunda med lite träning när jag nu har tid. Det nya gymmet funkar strålande, förresten. Har inte tränat en enda gång. 
 
Fredag: Och så en fredag med frukost om vi hinner, eller om vi förlöser. 15.30 tar i alla fall dagen slut och jag åker hem mot en LEDIG helg samt en mindre intensiv andra veckas introduktion i sikte. 
 
Lördag: Tabula rasa, inte en plan i sikte. Men ack vad skönt!
 
Söndag: Åh Sandra och jag ska ses för en söndagsfika och catcha up. Som jag längtar. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp