SEPTEMBER STARTAR

September och Vidars födelsedag! 
 
En katt ligger och sover i en äppellåda, den andra trycker precis under mig. Jag är ute och låter mina kroppsfjun glittra i guld som resultat av den senaste tidens väder. Men kanske är det här den sista dagen med klibbigt ansikte och värmepuffar som kommer mellan molnen?
 
Jag haft ont i halsen till och från sedan i natt så det blev ingen träning idag för mig till mitt stora förtret. Men sen insåg jag ju att jag ändå inte hade haft ett medlemsskap? Så jag skaffade mitt nya nu då, på Fitness24seven. Så att jag kan träna med typ, alla jag känner?

Det är så förbannat skönt att vara ledig idag. Och imorgon. Och på tisdag. Och sedan en chill onsdag då jag börjar senare än vanligt! Det är nästan så att jag är beredd att måla naglarna för dessa dagar.
 
Måndag: Det är dags för ett litet lashlift klockan 13.00. Annars ska jag sälja garderoben i hallen till en kvinna på kvällen. Göra en budget för månaden?

Tisdag: Ledig dag, tralala. Jag ska äntligen få träffa min frisör Tanja och snacka skit och sedan börjar jag en form av gruppterapi på eftermiddagen. Det ska bli spännande. Håller mig nog i stan tills det börjar, nosa lite på höstnytt kanske..?
 
Onsdag: Ska på en visning den här onsdagen. Och inte vilket hus som helst, utan huset bredvid det Anna-Maria och Robert ska tillbringa sina dagar från slutet av september. Vi kom nämligen fram till att livet hade blivit så jävla mer nice tillsammans. Och vem bor över gatan om inte Frida? Kalla oss Kattkaninkollektivet. Men en vågar ju inte ropa hej! 14.00 ska jag i alla fall på visning och sedan ska jag jobba kväll. Ska tydligen vara löpare, så skönt! Det betyder ej patientansvarig, utan att jag är behjälplig på alla zoner. Precis den avlastning jag känner att jag behöver. 
 
Torsdag: Jobbar kväll, BB-tider betyder 13.00-21.45. Visste ni att när jag börjar på förlossningen veckan därpå så är starttiden varierad, 13.30 eller 14.00 börjar man då. Jag är supertacksam. Den halvtimmen-timmen gör mycket!
 
Fredag: Ledig fredag. Har bland mina sista träffar med psykologen, således en snart avslutad terapi. 11.45 ska vi ses. 
 
Lördag: Kvällsjobb. Dags att baka något gott att ta med till sista passet på söndag. Men det kanske är roligare med lördagsgott? Eller så tar jag med något båda kvällarna. 
 
Söndag: Sista passet på BB på minst ett år. Någonsin? Nästa naturliga steg vore nämligen BB gravida. Känns sjukt sorligt. Har älskat mitt jobb på BB så mycket. Men jag måste utvecklas och jag vill utvecklas. En era är över. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp